#weekend Instagram Posts

Shared list by Instagram of #weekend tag

#weekend Images and Videos List

coachfatihahyasin Instagram Images or Videos
@coachfatihahyasin 0s

tips cepat gemuk di hujung minggu ✅sarapan penuh meja . semua nak mkn, weekend la katakan..nasi lemak ade, roti canai ade, putu mayam ade, nasi dagang ade..menu 1 malaysia! meriah! . ✅minum air manis . pagi minum teh tarik 2 cawan. skit lg kang pekena lak nescafé ais. tghr mkn nasi dgn sirap bandung. ptg minum teh o pulak. mlm minum milo ais. air kosong minum gak tp yg manis itu lebih byk! . ✅bangun lambat . yg ni ramai yg buat. patutnya hjg minggu kita bangun awal mcm biasa sbb waktu ni la kita ada masa nk exercise. kan selalu bg alasan weekdays x sempat exercise. eh weekend x keje pun x sempat? . ✅tak plan masa . selalu bile weekend ni, suka hati nak buat apa. ruginye kalau tak plan masa. sbb weekend ni la byk masa x keje. at least plan la masa utk baca tips dari [email protected] utk catch up blk yg mana x sempat baca weekdays hari tu. . ✅keluar shopping . yg ni bagus sbb shopping burns calories. yg tak bagusnya bile shopping, mulut mengunyah mcm2. lg satu habit bapak2 kat malaysia ni, suka duduk je kat satu spot main hp & biarkan je wife & anak2 pegi shopping brg. kita shopping sama2 k. . itu sahaja tips yg coach nak share ☺️ . cuma coach nak pesan, tolong buat the opposite ye semua ni 😉☝️ . ok, selamat berhujung minggu! tag & share kat kwn2 you all yg sedang enjoy weekend diorg 😉 . intake ogos utk kurus lps raya dibuka. whatsapp coach fatihah +60195755972 🔥turun berat & menang cash rm1000🔥 . #getfitnowonline #theycallmefitmom #jomkurus #nakkurus #kurus #weekend #shopping #hujungminggu #makan #diet #family #turunberat #menu #kuruslepasraya

po_gromushka Instagram Images or Videos
@po_gromushka 7s

как я ждала эти выходные после тяжелых рабочих будней! заслуженный отдых) #family #weekend

tyascipta Instagram Images or Videos
@tyascipta 1h

ever loved someone so much, you would do anything for them? well, make that someone yourself and do anything you want 🌻

tyascipta Instagram Images or Videos
@tyascipta 32m

success is getting what you want, happiness is wanting what you get 👑

thirteen_05_gallery Instagram Images or Videos
@thirteen_05_gallery 1m

this gorgeous couple just purchased ‘fields of yunnan’ by @celestewronaart we can’t wait to see it up in its new home💕

tyascipta Instagram Images or Videos
@tyascipta 29m

happiness is not something ready made. it comes from your own action 👡